Önce Twitter, sonra özel hayatı derken Elon Musk gündemden düşmemeye devam ediyor. Tesla ve SpaceX CEOsunun şimdi de kendisi için özel bir havaalanı yaptırmak istediği belirtiliyor.

Austinin yerel yayını Austonianın, Austinin doğusunda Bastrop yakınlarında Muskın bir havaalanı için onay aldığını yazdı.

Musk, SpaceX ve Boring Company de dahil olmak üzere birçok şirketini Teksasta kurdu ve aralık ayında Teslanın genel merkezini de Silikon Vadisinden Teksasa taşıdı. Şimdi de şirketleri için Teksasta arazi satın alıyor.

Ayrıca Musk, artık bu bölgede çok daha fazla zaman harcamaya başladı. Şimdi de ünlü milyarderin kendine özel bir havaalanı inşa ettiği söyleniyor.

Musk ayrıca yine aynı bölgede Tesla için bir otomotiv üretim tesisi olan Giga Texası açtıktan sonra yaptığı konuşmada tesisin Austin-Bergstrom Uluslararası Havalimanına arabayla 10 dakikalık mesafede olmasıyla övünmüştü.

aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/rss/bilim-teknoloji.xml’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;