Ünlü iş insanının hangi telefonu kullandığı bir Reddit köşesinde merak konusu oldu. Microsoftun kurucu ortağı olarak Lumia 950 ya da Surface Duoyu kullandığı düşünülse de Bill Gatesin tercihi bu yönde değil.

Ünlü internet sitesi Reddite göre; Gates, Samsung Galaxy Z Fold3 kullanıyor. Gates, seçiminin, gadget yükünü yalnızca telefona ve taşınabilir bir bilgisayara indirgemesine olanak tanıyan katlanabilir phablet form faktörüne dayandığını söyledi.

Gatesin bu tercihinin nedeni, şirketin Samsung ile devam eden iş birliğinin de rolü olabilir. Teknoloji devleri arasındaki ortaklık sayesinde, Galaxy cihazları, kullanıcıların Android uygulamalarını çalıştırmalarına, bilgisayarlarında galeri içeriğini kontrol etmelerine ve iki yönlü pano erişimi elde etmelerine olanak tanıyan Phone Link köprüsündeki gelişmiş özelliklere sahip Windows bilgisayarlar için tercih ediliyor.

aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/rss/bilim-teknoloji.xml’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;