Simgurujessica olarak bilinen bir Sims 4 baş tasarımcısı yeniliği duyurdu. Simgurujessica, Bu konuların karmaşık ve nüansla dolu olduğunu kabul etmek istiyorum. Bunu ilk sürüm 1.0 olarak görüyoruz ve oyuncuların daha geniş bir hikaye yelpazesini anlatmasına izin vermek için daha fazla araç ekleyebileceğimizi görmek için sabırsızlanıyoruz dedi.

Simgurujessica duyurusuna şu şekilde devam etti: Zamirlerin cinsiyet kimlikleri ile aynı şey olmadığını kabul ediyoruz. Hâlâ bu konuda gidecek bir yolumuz olduğunu biliyoruz. İlk oyunundan bu yana aynı cinsiyetten ilişkiler düzenlendi. Yine de, bu yeni ayarlar oyuncuların anlatmak istedikleri hikayeler üzerinde daha fazla kontrole sahip olmalarını sağlayacak.

Ayrıca Sims 4teki temsili geliştirmek için çalışmaların devam ettiği belirtiliyor. 2020de ekip, karakterleri özelleştirmek için 100den fazla cilt tonu eklemişti.

aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/rss/bilim-teknoloji.xml’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;