Bu hafta başında teknoloji dünyası Elon Musk ile ilgili yeni bir skandalla sarsıldı. Wall Street Journalda çıkan haberlere göre; Elon Musk, Sergey Brinin eşi Nicole Shanahan ile birlikte olmuş, hatta bu durum Brin ve Shanahanın boşanması ile sonuçlanmış.

Elon Musk, çıkan haberleri Sergey Brin ile birlikte katıldığı bir partiden fotoğrafı paylaşarak yalanlarken Shanahanın gazeteye dava açması gerektiğini söyledi.

Tesla CEOsu, bir kamu adamı olarak kendisinin bir haber kuruluşuna karşı hakaret davasını kazanamayacağını, ancak Shanahanın dava açması gerektiğini tweetledi. Musk, WSJ editörü Michael Siconolfinin çok fazla sahte haber yaptığını da yazdı.

SERGEY BRIN SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Aldatma haberinden sonra Elon Musk, Twitterdan iddiaları inkar ederken, Nicole Shanahanın avukatı da müvekkilinin Elon Musk ile ilişkisi olduğunu reddetti. Avukat Bryan Freedman DailyMail.coma yaptığı özel bir açıklamada, Hiç şüpheniz olmasın, Nicoleün Elon Musk ile ilişkisi olduğuna dair çıkan haberler tamamen yalan dedi. Brin ise henüz konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmadı.

Musk, Rupert Murdochun News Corpuna ait olan gazeteyi tüm yıl boyunca kendisine karşı yazılar yazmakla da suçladı: WSJ, okuyucuları için gerçekten önemli olan ve kulaktan dolma değil, sağlam gerçeklere dayanan hikayeler yayınlamalı.

Musk açıklamalarına şu sözlerle devam etti: Buradaki asıl sorun, Michael Siconolfinin sıfır gazetecilik bütünlüğüne sahip olmasıdır.

aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/rss/bilim-teknoloji.xml’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;