ABDnin önde gelen medya kuruluşlarından Business Insider, 2021in Kasım ayında hazırlanan bazı mahkeme yazışmaları ve belgelere ulaşarak Elon Muskın geçen yıl, kendi şirketinde çalışan üst düzey bir yöneticiyle çocuk yaptığını ortaya çıkardı.

Muska ait Neurolinkte üst düzey görevde çalışan Shivon Zilisin Muskla aşk yaşadığı ve ikizleri olduğu öğrenildi. Mahkeme belgelerinde 51 yaşındaki Musk ve 36 yaşındaki Zilisin çocuklarının soyadını Musk ve göbek adlarını ise Zilis olarak seçtikleri görülüyor.

Teksastaki mahkeme bu talebi onaylarken, çocukların isimlerinin ise bilinmediği belirtildi. Business Insider, ikizlerin dünyaya, Muskın eski partneri Grimestan olan ikinci çocuğu Exa Dark Sidearaelden geldiğini de aktardı.

SHIVON ZILIS KİMDİR?

Kanadada dünyaya gelen Zilis, Yale Üniversitesinde mezun olduktan sonra kariyerine IBMde başladı. Forbes dergisi tarafından Takip edilecek 30 yaşın altındaki 30 insan arasında yer alan Zilisin bir spor ve doğa sporları tutkunu olduğu biliniyor.

Muskın 2015te kurduğu OpenAIda çalışmaya başladığı belirtilirken, 2017de Teslanın proje direktörü olarak görev aldı.  Bir süre sonra Zilis, Muskın eş CEO olduğu Neuralinkte üst düzey göreve atandı. Zilis şu an Operasyon ve Özel Projelerden Sorumlu Direktör olarak görev alıyor.

Business Insider, Muskın imparatorluğunda Zilisin Muskın gözdelerinden biri olduğunu da yazdı.

aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/rss/bilim-teknoloji.xml’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;