Teknoloji dünyasını sarsan bir iddia ABDnin önde gelen gazetelerinden Wall Street Journaldan geldi Gazeteye konuşan bazı kaynaklar, aralarından su sızmayan Elon Musk ile Sergey Brinin arasındaki dostluğun sona erdiğini söyledi.

Bunun sebebi olarak ise Muskın Brinin eşi Nicole Shanahan ile ilişki yaşaması Bu yılın başında boşanma kararı  alan Brin ve Shanahanın arasını genç kadının Musk ile ilişki yaşadığını söyleyen bazı kaynaklar bu sebeple ikisinin arasının açıldığını kaydetti.

240 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk ile 95 milyar dolarlık serveti olan ve dünyanın en zengin 8inci insanı olan Brin arasındaki yakın ilişki 2008de başlamıştı.

Brin, 2008deki ekonomik krizde zorlanan ve Teslanın üretim sürecinde sıkıntı yaşayan Elon Muska 500 bin dolar vermişti. 2015 yılında ise Musk, Brine üst düzey bir Tesla araç hediye etmişti.

İlişkinin ortaya çıkmasından sonra Brin, Muskın şirketlerine yaptığı kişisel yatırımları geri çekme kararı alırken, bu yatırımların boyutu ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Elon Musk ise ilişki iddialarını yalanladı.

Halen Brin ile boşanma süreci devam eden Shanahan, Ocak ayında konuyla ilgili bir açıklama yapmıştı. Shanahan, Sergey ve ben onurla, dürüstlükle ve uyumla yollarımızı ayırmaya karar verdik. Bu konuda çalışmaya devam ediyoruz demişti.

aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/rss/bilim-teknoloji.xml’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;